Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Glommen, Halmstad, Linehed, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats. Nedan är ett urval av kvällens och nattens händelser.

Falkenberg, Glommen, Halmstad, Linehed, Hallands län

20:36, Falkenberg, stöld
En inringare larmade polisen med anledning av att två killar ”slangade” bränsle från inringarens bil i kommundel Glommen. Inringaren skrämde iväg de två killarna som lämnade platsen i en A-traktor. Polisen lyckades lokalisera A-traktorn och stoppade den. Killarna, som var i tonåren, satt i fordonet och misstänks för stöld. Föräldrarna kontaktades då killarna fortfarande inte fyllt 18 år.

22:32, Halmstad, narkotikabrott
Polisen fick ett larm om lägenhetsbråk i Linehed. På plats verkade det som att paret, en man och en kvinna, som bodde på adressen endast bråkat verbalt. Mannen, som är i 40-årsåldern, kom dock att misstänkas för dopingbrott och narkotikabrott eget bruk.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra