Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Folkets Hus, Rolfstorp, Folketshus, Halmstad, Keramikplatsen, Kungsbacka, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Enligt vakthavande befälet i regionen och Halland har natten varit varit stökig. En hel del fylleri i samband med olika fester. Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 07-16 )

Varberg, Folkets Hus, Rolfstorp, Folketshus, Halmstad, Keramikplatsen, Kungsbacka, Halland, Hallands län

Kl 22:38 Varberg Folkets hus i Rolfstorp

Tips inkommer till polisen vid 20-tiden om att en större fest anordnad i Folketshus. 500 personer var inbjudna och ca 300 hade tackat ja på inbjudan. Polisen har varit på platsen under kvällen men fick vid 22.30 tiden återvända då det hade kommit ca 5-600 personer och att ”festen” spårat ur. Festen fick avbrytas. Tre fall av misshandel är inrapporterade samt skadegörelse.

Kl 22:56, Halmstad, försök till mord

Polisen larmas till Keramikplatsen i Halmstad där två personer har blivit skadade av annan med ett vasst föremål. Båda personerna avförs med ambulans till sjukhus. De har skador i ben, bål och huvud. En person grips och medtas till förför. Han är i 30 årsåldern och han anhölls av åklagare vid 06-tiden. 

Idag kommer fortsatta förhör att hållas med de skadade samt en fortsatt teknisk undersökning på brottsplatsen.

Texten uppdateras så snart det finns mer information i ärendet.

Ärendet handläggs av kriminaljouren i Halmstad som under dagen kommer att ha fullt upp fortsatta förhör mm.

Kl 01:30. Kungsbacka, rattfylleri

Bilister ringer till polisen och inrapporterar om en vinglig färd av en mindre grå bil på E6,an söder ut. Polisen stoppar bilen vid Varbergs Norra. Föraren kontrolleras och misstänks för rattfylleri.

 

Polisen Halland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...