Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Orange, Kungsbacka, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Varberg, Orange, Kungsbacka, Hallands län

00.30 Varberg, rån
Vid hållplats Breared är det en kille i 15-årsåldern som blir rånad på sin moped av tre okända killar. Det ska ha skett under hot om våld. Inga personskador. Mopeden är orange av märket Derbi.

02.45 Kungsbacka, stöld och olaga intrång
Vid Svineholms Marina är det två personer som kryper in på området under ett staket och då går ett kameralarm igång och ägaren åker till platsen. Tjuvarna har kommit i en bil och denna blockeras av ägaren med en truck. Polisen kommer till platsen och det konstateras att tjuvarna stulit två GPS:er från båtar. Polisen anträffar en av personerna i närområdet som grips, en man 44 år gammal. Den andre tjuven är inte anträffad i skrivande stund. Bilen som tjuvarna kommit i tas i beslag och bland annat anträffades brottsverktyg, pass och bankdosa i bilen. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra