Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Halmstad, Klammerdammsgatan, The Corner, Varberg, Strandgatan, Susvindsvägen, Kungsbacka, Norra Torggatan, Hallands län

00.11 Halmstad, bedrägeri
Vid Klammerdammsgatan på The Corner griper personal en kund som använder någon annans id-kort. Polis kommer till platsen och skriver en anmälan gällande brukande av falsk urkund. Den misstänkte är 17 år.

00.40 Varberg, bedrägeri
Vid Strandgatan griper personal på en nattklubb en manlig gäst som försöker komma in på nattklubb med någon annans legitimation. Polisen skriver en anmälan gällande brukande av falsk urkund.  Den misstänkte är 18 år.

01.58 Varberg, bråk
Polis larmas till Susvindsvägen med anledning av att flera personer slåss vid Varbergs Automobilklubb. Polis kommer till platsen och två kvinnor uppger att de blivit slagna och vill göra anmälan gällande misshandel. I nuläget okänd gärningsman. 

03.07 Kungsbacka, misshandel
Vid Norra Torggatan är det en kille som blir skallad två gånger i ansiktet och gärningsmannen grips på platsen misstänkt för misshandel. Den skallade tas om hand av ambulanspersonal på platsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Rån Apoteksrån, Storgatan.

Staffanstorp, Skåne län

Polis skickades till Storgatan i Staffanstorp med anledning av ett rån mot ett apotek på adressen. I...