Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Hamngatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

Halmstad, Hamngatan, Hallands län

00:03, Stöld av motorfordon, Halmstad
En kvinna greps av polis på Kristians IV:s väg i Halmstad misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel don hon misstänks ha stulit en personbil. Kvinna som är i 18-årsåldern avvek från ett behandlingshem med hjälp av den stulna bilen och greps av polis. Kvinnan misstänks även för narkotikabrott eget bruk.

01:15 Misshandel, Halmstad
Polis larmades om en misshandel på Hamngatan 27 i Halmstad. En man ska ha blivit misshandlad av flera personer och fått utstå sparkar i huvudet. Mannen som blödde kraftigt när polis kom till platsen fick föras med ambulans till sjukhus. Han ska då han blivit misshandlad av ett gäng på fem till åtta personer samtidigt som han ska ha blivit hotad att inte anmäla brottet till Polis. anmälan om misshandel, olaga hot och över grepp i rättssak är upprättad.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra