Karta som med röd fyrkant ramar in Häggenås, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av kvällens och nattens händelser

Häggenås, Jämtlands län

16:55 Rattfylleri, E45 Hammerdal

En man i 60 års åldern är misstänkt för rattfylleri efter att mannen kört i diket på E45:an i Hammerdal. Mannen blåste positivt i polisens sållingsinstrument och fördes till polissationen i Östersund för vidare provtagning och förhör. Mannens bilnycklar är tagna i beslag enl PL24§ för att förhindra fortsatt färd. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

17:30 Trafikolycka, E45 Häggenås

Patrull skickades till en trafikolycka mellan två personbilar på E45:an vid Häggenås. Ingen person var i behov av vård och förarna i de bägge bilarna blåste negativt i sållningsinstrumentet. Patrullen skrev anmälan trafikolycka och höll förhör med de inblandade.

23:38 Drograttfylleri, centrala Östersund

Efter ett trafikstopp är en man född -97 misstänkt för drograttfylleri. Mannen föärrdes till polissationen för provtagning och förhör. Mannen körkort omhändertogs och mannen frigavs därefter.

Uppdatering av RLCB Stefan Andersson

Sammanfattning av natten i länet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Mest läst av andra