Karta som med röd fyrkant ramar in Krokom, Östersund, Frösön, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Krokom, Östersund, Frösön, Jämtlands län

00:18 Misshandel, Krokom
Polis kallas till en adress med anledning av bråk i samband med en fest. En man ska ha blivit slagen i ansiktet. När polis kommer till platsen är det lugnt. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

01:42 Rån väpnat, Östersund
Se händelsenotis 01:42.

03:42 Larm överfall, Östersund
Polisen tar emot ett överfallslarm från ett HVB-hem på Frösön. En person har tagit sig in i byggnaden och slagit sönder inredning och hotat boende med ett tillhygge. Mannen lämnade platsen när polisen kom dit. Polisen har sökt i området med hjälp av hund, men utan resultat. Patrullen har hållit förhör och upprättat anmälan om olaga intrång, skadegörelse och försök till grov misshandel.

Utredningen fortgår med fler förhör och spårsäkring.

Utanför byggnaden stod en bil som är anmäld stulen. Bilen är tagen i beslag och ägaren är kontaktad. Patrullen upprättar anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel. Det är ännu oklart om det är något samband.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra