Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Örkelljunga i Örkelljunga kommun, Skåne län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Strömsund, Järpen, Bräcke, Björnön, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser.

Östersund, Strömsund, Järpen, Bräcke, Björnön, Jämtlands län

22:07 Narkotikabrott, Östersund
En patrull kontrollerar en man i centrum. Mannen medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

22:11 Rattfylleri, Strömsund
Larm inkommer om en båt som kört upp på land utanför Strömsund. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och misstänks för sjöfylleri. Mannen förd till sjukhus.

23:06 Skadegörelse, Åre
Larm inkommer om rök i trapphus i Järpen. Någon har slängt in en rökgranat i trapphuset. Rökgranaten tas i beslag. En anmälan om framkallande av fara för annan upprättas.

23:31 Brand, Åre
Larm inkommer om brand i bil i Järpen. Bilen uppgavs vara helt övertänd. I samband med detta påträffas en rökgranat intill en lastbil. Rökgranaten tagen i beslag. En anmälan om skadegörelse, samt försök till grov skadegörelse upprättas.

00:15 Misshandel, Östersund
Polisen får samtal om ett slagsmål i centrala delen av Östersund. En person ses springa från platsen. När patrull kommer till platsen vill målsägande, en man, inte medverka. En anmälan om misshandel upprättas.

02:28 Viltolycka, Östersund
En bilist har krockat med ett rådjur på E45, Lit. Inga personskador och rådjuret lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

05:22 Viltolycka, Bräcke
En bilist har krockat med en älg på länsväg 550 utanför Björnön. Inga personskador, men älgen dog i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad.

Under natten har ett antal personer omhändertagits med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.