Karta som med röd fyrkant ramar in Strömsund, Klövsjö, Östersund, Ytterån, Krokoms Kommun, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Strömsund, Klövsjö, Östersund, Ytterån, Krokoms Kommun, Jämtlands län

Fem personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:36 Trafikbrott, Strömsund
Polis beordras till centrala Strömsund med anledning av en singelolycka. En personbil har åkt in i ett räcke. Det finns inga uppgifter om personskador. En anmälan om vårdslöshet i trafik ska upprättas.

00:38 Rattfylleri, Berg
Polis beordras till trakten av Klövsjö med anledning av en viltolycka. Misstanke uppstår om rattfylleri och provtagning utförs. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med olyckan. Enligt tidiga uppgifter ska fyra renar ha dött. Berörd sameby kontaktas.

00:52 Rattfylleri, Östersund
Polis stoppar och kontrollerar en förare i Östersund. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. Förhör hålls, anmälan gällande grovt rattfylleri ska upprättas och körkortet omhändertas.

01:23 Rattfylleri, Härjedalen
Polis stoppar och kontrollerar ett fordon. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt och ytterligare provtagning utförs. Förhör hålls och anmälan ska upprättas. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

02:00 Misshandel, Strömsund
Polis beordras till centrala Strömsund med anledning av att det är stökigt vid eller i en restaurang. Några personer avvisas från platsen och det tas upp anmälan om misshandel. 

En viltolycka vid Ytterån, Krokoms kommun, har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Mest läst av andra