Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Ytterhogdal, Brunflo, Östersund, Stuguvägen, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtlands län.

Ytterhogdal, Brunflo, Östersund, Stuguvägen, Jämtlands län

Sedan 22-tiden på fredagen har polisen i Jämtlands län omhändertagit tre personer för fylleri. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. En av dem misstänks också för narkotikainnehav samt grovt brott mot knivlagen. 

22:06 Trafikkontroll, Härjedalen
Polisen har haft en trafikkontroll i centrala Ytterhogdal. Elva förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

22:11 Misshandel, Åre
Polisen beordras till Åre med anledning av ett bråk. Enligt tillgängliga uppgifter ska två män ha varit inblandade. Den ena mannen misstänks ha misshandlat den andre. Åverkan ska också ha utförts på en bil i samband med bråket. Anmälan upprättas gällande misshandel och skadegörelse.

22:12 Alkohollagen, Östersund
Polisen påträffar en minderårig som ska ha druckit alkohol. En anmälan om langningsbrott upprättas. 

22:16 Trafikkontroll, Östersund
Polisen har haft en trafikkontroll på E45 Brunflo, Östersund. 10 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och de var nyktra. En ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelse.

22:30 Häleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil med släp. Misstanke uppstår om att släpet är falskskyltat. Släpet visar sig också vara anmält stulet och tas i beslag. Anmälan upprättas gällande häleri samt märkesförfalskning.

22:33 Trafikkontroll, Östersund
Polisen har haft en trafikkontroll på Stuguvägen i centrum. 12 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och de var nyktra.

Händelsekarta

Laddar karta...