Karta som med röd fyrkant ramar in Jämtland, Odenslund, Östersund, Grönviken, Bräcke, Tängtorpet, Krokom, Aspås, Ytterhogdal, Fåker, Bredkälen, Strömsund, Hedeviken, Brunflo, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtland.

Jämtland, Odenslund, Östersund, Grönviken, Bräcke, Tängtorpet, Krokom, Aspås, Ytterhogdal, Fåker, Bredkälen, Strömsund, Hedeviken, Brunflo, Jämtlands län

Här följer ett urval av nattens ärenden från klockan 22:00-07:00.

22:04 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Odenslund. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Även passagerare medtas för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Anmälan upprättas.

22:58 Narkotikabrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Östersund. Misstanke uppstår om att en passagerare är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande ringa narkotikabrott samt brott mot knivlagen. 

06:07 Skadegörelse, Östersund
Polisen kontaktas gällande skadegörelse på en bil parkerad i centrum. Gärningsperson har setts slå sönder en ruta på bilen. När polisen kommer till platsen finns inte gärningspersonen kvar. En anmälan om skadegörelse upprättas. 

Övrigt: Mellan klockan 22:00 på tisdagen och klockan 07:00 på onsdagen har information om nio viltolyckor inkommit till polisen. 

En viltolycka har skett på länsväg 546 Grönviken/E14 Bräcke, en på E14 Tängtorpet-Åskorset, Krokom. En har också skett i Aspås, Krokom, en på E45 Ytterhogdal, Härjedalen, på E45 Fåker, Östersund, i Bredkälen, Strömsund, samt i Hedeviken, Härjedalen.

Två djur har också blivit påkörda i Brunflo, Östersund under morgonen. Det finns inga uppgifter om att några personskador har uppstått i samband med olyckorna. 

Mest läst av andra