Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Jämtland, Lillsjövägen, Brunflo, Lockne, Östersunds Kommun, Erikslund, Krokom, Högsta, Näsviken, Strömsund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll

Jämtland, resultat från trafikkontroller i dag

Jämtland, Lillsjövägen, Brunflo, Lockne, Östersunds Kommun, Erikslund, Krokom, Högsta, Näsviken, Strömsund, Jämtlands län

06:58 Alla kontrollerade på Lillsjövägen i Östersund var utan anmärkningar.

08:13 I Brunflo, Östersund, har sex kontroller av kör- och vilotid, två flygande inspektioner av tunga fordon samt en flygande inspektion av lätt fordon utförts.

09:41 På E14 vid Lockne, Östersunds kommun, utfärdades en ordningsbot till en personbilsförare som körde en bil för vilken skatten inte var betald.

10:02 På E14 vid Lockne, Östersunds kommun, utfärdades en ordningsbot (böter) och omhändertogs körkortet på grund av att en förare kör 113 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

10:21 På E14 vid Lockne utfärdades två ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 90 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

11:12 I Brunflo Östersund, utfärdas ordningsböter på grund av att varken förare eller passagerare i en a-traktor använder bilbälte under färd.

12:39 På E45 i trakten av Lit utfärdas en ordningsbot till en bilförare som använde handhållen mobiltelefon under färd.

13:16 På E14 i Erikslund, Östersund, utfärdas en ordningsbot på grund av att inte bilbälte används under färd.

13:58 En hastighetskontroll hålls på riksväg 87, Erikslund. En förare får böter på grund av hastighetsöverträdelse.

14:19 En trafikkontroll hålls på länsväg 340 i Krokom. Tre förare får böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 103 km/timmen på en 80-väg.

14:40 Tre förare får böter på grund av hastighetsöverträdelser vid en trafikkontroll på E45 vid Näsviken, Strömsund.

Händelsekarta

Laddar karta...