Karta som med röd fyrkant ramar in Sävsjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Räddningsinsats Räddningsinsats utanför Sävsjö.

Sävsjö, Jönköpings län

12.10 polisen fick ett SOS-samtal om att en nedkyld person hade anträffats av allmänheten i närheten av Eksjöhovgårdssjön. Det fanns tecken på att personen ifråga inte mådde bra och att det kunde finnas ytterligare en person i närheten som kunde vara i fara. 

Polis, ambulans och räddningstjänsten åkte till området. Polisen har haft en handfull polispatruller engagerade.Personen som anträffats fördes till sjukhus med ambulans. 

14.10 polisen avbryter nu insatsen. Polisen har genomfört en mängd kontroller på olika sätt och även sökt av det närligganbde området med hundpatrull och den sammanlagda bedömningen är att ingen ytterligare person är eller har varit i fara. Det finns inte heller någon misstanke om brott.

14.15 polisen har just fått besked från sjukhuset att den som fördes dit kommer att bli återställd efter att hen återfått normal kroppstemperatur.

14.16 polisinsatsen avbryts.

Mest läst av andra