Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Jönköping, Fridhem, Resecentrum, Nässjö, Eksjö, Jönköpings län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 100-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

21.28 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott hos ett företag i området Fridhem, Jönköping. Två personer hade setts befinna sig inne på företagets område. Polis åkte till platsen och två personer som befann sig på området greps. De båda gripna är män i 45- respektive 30-årsåldern. De båda är misstänkta för stöld genom inbrott.

22.04 Polis larmades till resecentrum i Nässjö med anledning av ett bråk mellan ett flertal personer. När polisen kom till platsen påträffades tre personer som hade skador som av en misshandel. Minst en av dessa fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har skrivit en anmälan om misshandel samt olaga hot.

22.32 Polisen skulle avlägsna en person, en man i 20-årsåldern, på grund av ordningsstörning i Eksjö. Mannen motsatte sig polisens ingripande och betedde sig hotfullt mot polis. 20-åringen greps och fördes till polisstationen. Han greps misstänkt för hot mot tjänsteman.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra