Karta som med röd fyrkant ramar in Brinellgatan, Nässjö, Liljeholmen, Jönköping, Östra Storgatan, Rosenlundsgatan, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Brinellgatan, Nässjö, Liljeholmen, Jönköping, Östra Storgatan, Rosenlundsgatan, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. De två händelser som sticker utl:

23.03 Polis fick flera samtal om ett större bråk på Brinellgatan i Nässjö. Någon skulle ha blivit slagen och sparkad. När polis kom dit var det mycket folk på platsen, men några av de som hade varit inblandade i bråket hade lämnat i bil. Polispatrullerna försökte få klarhet i vad som hänt. En man i 25-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt inte allvarligt skadad. Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel. Flera personer ska ha varit delaktiga i misshandeln, som skedde utomhus. I nuläget är ingen gripen.

01.13 Polis larmades till Liljeholmen i Jönköping. Flera personer skulle ha misshandlat två unga män. Gärningsmännen hade sedan lämnat i bil. Misshandeln skedde vid badplatsen nära korsningen Östra Storgatan / Rosenlundsgatan i Jönköping. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att de drabbade ska ha behövt föras till sjukhus. De är båda i 20-årsåldern. Polisen har skrivit en anmälan om misshandel i två fall.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra