Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Jönköping, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06.Det finns inga ärenden från natten som sticker ut, utöver noteringen nedan. I övrigt har polisen hanterat ett par larm om bråk som inte varit av allvarligare karaktär, trafikbrott, viltolyckor, etc.

Under onsdagskvällen kontaktades polisen av sjukvårdspersonal. En kvinna hade anträffats svårt skadad i en bostad i Habo kommun och förts till sjukhus med ambulans. Det var initialt oklart vad som hade hänt och det kunde inte uteslutas att brott låg bakom. Polisens arbete under natten ledde till misstankar om att någon annan hade tillfogat kvinnan skadorna. Under natten greps sedan en närstående man till kvinnan, misstänkt för försök till mord. Mannen är i 65-årsåldern. Polisen har arbetat med brottsplatsundersökning, att hålla förhör, etc, men utredningen befinner sig i ett tidigt skede. Mannen anhölls senare efter beslut av åklagare. Eventuella frågor från media hänvisas till Åklagarkammaren i Jönköping. Polisen kan inte lämna några ytterligare uppgifter i nuläget.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/oktober/14/14-oktober-0705-sammanfattning-natt-jonkopings-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Brand Brand i soprum, Broby.

Östra göinge, Skåne län

Larm inkommer om en brand i ett soprum på Västra Järnvägsgatan. Polis och räddningstjänst kör till p...