Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Vetlanda, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod är det ingen som har gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:21 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på länsväg 127 i Vetlanda. Bilisten, en man i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning.

04:06 Polisen larmades till ett företag på Lemnhultsvägen i Vetlanda med anledning av ett pågående inbrott. Två personer ska ha tagit sig in i lokalen och stulit gods. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Vad som har stulits är inte preciserat i nuläget. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas, det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra