Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Norrskogsvägen, Värnamo, Västra Storgatan, Vetlanda, Jönköpings län

06.15 polisen har sedan midnatt hanterat ett 30-tal ärenden, de flesta har inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits, fyra har omhändertagits för ordningsstörning/fylleri och två för provtagning.

00.55 en polispatrull stoppade en bilist för en rutinkontroll på Norrskogsvägen i Värnamo. Vid kontrollen uppstod en misstanke om att bilföraren, en man i 20-årsåldern kunde vara drogpåverkad varför han fick följa med för provtagning och förhör. Han misstänks nu för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

01.10 en polispatrull omhändertog en kraftigt påverkad man i 25-årsåldern på Västra Storgatan i Jönköping. Mannen omhändertogs för berusning och i samband med ingripandet uppstod misstanke om drogpåverkan, varför han nu misstänks för ringa narkotikabrott.

03.31 larm om inbrott på ett gatukök i Vetlanda. När polisen kom till platsen visade det sig att någon tagit sig in genom en skjutlucka och tillgripit en mindre summa kontanter. Det finns ingen misstänkt, men polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en platsundersökning är genomförd.

Inga grova brott eller andra allvarligare händelser finns att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra