Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Nässjö, Jönköpings län

06.25 polisen har från midnatt hanterat ett 20-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstanke. En person har gripits, ingen har omhändertgaits eller fått följa med för provtagning.

01.14 samtal till polisen om bråk/misshandel i en bostad i Nässjö. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel i relation. Drabbad av misshandeln är en kvinna i 40-årsåldern och den som misstänks, och som greps på plats, är en man i 45-årsåldern. De har en relation med varandra. De drabbade kvinnan hade skador men behövde inte ambulanssjukvård. Polisen har hållit förhör med den drabbade kvinnan. Polisen kommer att förhöra mannen under morgonen när han har nyktrat till. Uppdatering kl. 09.58: den misstänkte mannen har nu förhörts av polisen. Han anhölls av åklagare 09.49 på sannolika skäl misstänkt för misshandel i relation och olaga hot.

Inga andra grova brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.