Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Polisen har hanterat ett 40-tal ärenden i Jönköpings län mellan klockan 22:00 och 07:00.

Värnamo, Jönköpings län

00:22 inkommer ett larm om en pågående misshandel i en bostad i Värnamo. Det är en granne som uppmärksammar att en man sannolikt brukar våld mot en kvinna i samma hushåll. När patrullen kommer till platsen grips mannen, som är mellan 20 och 30 år. Kvinnan, som är gravid, ska ha fått slag mot kroppen och ansiktet men inte blivit allvarligt skadad. Hon skjutsas till sjukhus för kontroll och blir sedan hemskjutsad av patrull.
Mannen anhölls under natten misstänkt för misshandel i relation.
Mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer pågår över hela landet, i glesbygd och stad och i alla samhällsklasser. Fler behöver känna att de vågar prata om, tipsa polisen och anmäla. Ju tidigare brott anmäls och ju fler tips polisen får desto större möjligheter finns att våld kan förebyggas och brott klaras upp.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra