Karta som med röd fyrkant ramar in Skeppshult, Gislaved, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Inbrott på två platser i Skeppshult.

Skeppshult, Gislaved, Jönköpings län

Polisen har fått två samtal om inbrott i Skeppshult under morgonen.

07.45 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en industrilokal i Skeppshult. Någon eller några hade tagit sig in i lokalen via ett fönster i taket och stulit verktyg till ett okänt värde. Det ska ha skett någon gång mellan 23.30 och 03.45.

08.19 Det kom ytterligare ett samtal till polisen om inbrott i området. Det var i en verkstadslokal vid en bostad på en gård utanför Skeppshult. Det ska ha stulits verktyg även där, till ett uppskattat värde på cirka 100 000 kronor. Inbrottet ska ha skett någon gång mellan kl 03 och 06.30.

Polisen har varit på båda platserna och sökt spår och dokumenterat.

Vad gäller inbrottet på gården så har någon brutit upp en dörr till verkstadslokalen, och även brutit upp låset till en container som fanns i anslutning till verkstaden, där det fanns verktyg.

Polisen har upprättat två anmälningar om stöld. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen undersöker om inbrotten hänger ihop på något sätt. Det kan finnas skäl att tro det med tanke på det korta avståndet geografiskt och i tid.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra