Karta som visar ungefär var händelsen Stöld/inbrott: Flera stugor drabbade av inbrott i Vaggeryd. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Flera stugor drabbade av inbrott i Vaggeryd.

Lokus, Vaggeryd, Jönköpings län

09:40 Polisen fick vetskap om ett inbrott i ett fritidshus som ligger i de norra delarna av Hjortsjön. Exakt vad som stulits är inte preciserat i nuläget. En polispatrull åkte till platsen och en anmälan om stöld upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

I samband med arbetet med den ovanstående händelsen fick polispatrullen vetskap om ytterligare ett inbrott som inträffat i närområdet. Det hade varit inbrott i ett boningshus. Batterier till solcellspanel saknades. Händelsen rubriceras som stöld, det finns ingen misstänkt för brottet.

Fler stugor i närområdet kan vara drabbade av inbrott. Lokala brottsplatsundersökare (Lokus) ska till närområdet för att arbeta.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra