Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vetlanda, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Inbrott i flera villor i samma område.

Vetlanda, Jönköpings län

07.29 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en villa i Vetlanda som är under uppbyggnad. Någon eller några hade brutit upp en dörr och stulit vitvaror, eventuellt mer.

07.54 Polisen fick ytterligare ett samtal om stöld på samma gata. Ett företag som är där och bygger husen berättade om att dörren till ytterligare ett hus brutits upp, och att det hade stulits gods, troligen verktyg.

Polis kom till platsen för en brottsplatsundersökning.

Under förmiddagen har ytterligare fyra inbrottsärenden i samma område kommit till polisens kännedom. Sammanlagt sex villor som är under uppförande har alltså drabbats.

Polisen har genomfört en del brottsplatsundersökningar, och ytterligare sökande efter spår kommer att ske med kriminaltekniker under måndagen.

Vad som har stulits är ännu inte helt klarlagt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra