Karta som med röd fyrkant ramar in Ådalsvägen, Huskvarna, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada Bilist misstänks för flera brott efter trafikolycka.

Ådalsvägen, Huskvarna, Jönköping, Jönköpings län

10:49 Polisen larmades till Ådalsvägen i Huskvarna med anledning av en trafikolycka. En bilist uppgavs ha försökt preja en cyklist av vägen. Cyklisten hade då fallit av cykeln och skadat sig lindrigt. Bilisten ska då ha kört iväg från platsen i riktning mot centrala Huskvarna.

Polisen sökte efter ägaren till bilen och fick tag på aktuell förare. Polisen mötte upp bilisten, en man i 25-årsåldern och han togs med för förhör på polisstation.

Föraren av bilen misstänks ha försökt preja cyklisten av vägen och ha tagit tag i cyklistens styre så att han föll till marken.

Anmälningar om grov misshandel, grov vårdslöshet i trafik, olovlig avvikelse från olycksplats och rattfylleri under påverkan av droger har upprättas där bilisten är misstänkt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra