Karta som med röd fyrkant ramar in Sävsjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Kollision i korsningen länsväg 758 och länsväg 759, vid Tråsås.

Sävsjö, Jönköpings län

10.33 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka i korsningen länsväg 758 och länsväg 759, vid Tråsås. Enligt larmet var det en olycka mellan flera fordon som inträffat.

10.35 Polis på väg.

10.40 Enligt uppgift från räddningstjänsten är det en sidokrock som inträffat mellan en personbil och en lastbil. Personbilen hade hamnat i diket.

11.04 Polis på plats.

Kollisionen hade inträffat i en korsning och en person, föraren av personbilen, fick föras till sjukhus i ambulans. Föraren var en kvinna i 75-årsåldern. Initialt bedömdes kvinnan vara lindrigt skadad, i övrigt har polisen inga uppgifter gällande skadeläget.

Orsaken till olyckan kommer att utredas och polisen kommer att skriva en anmälan. Polispatrullen har hållit förhör och dokumenterat olycksplatsen.

Personbilen har bärgats från platsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra