Karta som med röd fyrkant ramar in Hamngatan, Dammgatan, Oskarshamn, Kalmar län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Bråk, centrala Oskarshamn.

Hamngatan, Dammgatan, Oskarshamn, Kalmar län

Polispatruller åker till Hamngatan med anledning av ett större bråk med olika tillhyggen mellan flertal personer. I samband med informationshämtningen på platsen framkommer uppgifter om att en okänd målsägande skall ha fått skärskador, denne är dock under morgonen fortfarande okänd.

Tre misstänkta gärningspersoner grips på Dammgatan och samtliga är misstänkta för misshandel samt grov misshandel. En av dem, en man född -91, är även misstänkt för narkotikabrott och olaga hot. De två övriga gripna är män födda -88 samt -89.

Två personer med skador har kommit till sjukhuset, en man samt en kvinna. Mannen har blivit slagen i huvudet och kvinnan har fått ytliga rispor. 

En anmälan har upprättats om misshandel, grov misshandel, narkotikabrott och olaga hot. Under morgonen har ärendet fem målsäganden, fler kan komma att läggas till under dagen.

Polisen Kalmar län

Mest läst av andra