Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Luleå, Gällivare, Övertorneå, Hantverkaregatan, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sex personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två fordonsförare, en i Luleå och en i Gällivare, har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:46 Misshandel, Övertorneå
Polis beordras till en adress i Övertorneå med anledning av en misshandel. En man misstänks för att ha misshandlat en kvinna som har en relation med. Mannen grips misstänkt för misshandel och anhölls av åklagare efter förhör. Det finns inga uppgifter om att kvinnan behövt uppsöka vård.

23:19 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har haft en nykterhetskontroll på Hantverkaregatan i Gällivare. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra.

01:46 Hemfridsbrott, Luleå
Polis beordras till centrala Luleå där en kvinna släppt in en okänd och berusad man i sin lägenhet. Kvinnan trodde att det var en kompis som kom förbi och ska därför av misstag ha släppt in honom. Mannen omhändertas för fylleri och en anmälan gällande hemfridsbrott upprättas.

01:49 Rattfylleri, Gällivare
En patrull stoppar en bilist i Gällivare centrum. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Mannen misstänks för rattfylleri under påverkan av alkohol och droger, samt ringa narkotikabrott för eget bruk.

Mest läst av andra