Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Piteå, Haparanda, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Luleå, Piteå, Haparanda, Norrbottens län

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:16 Stöld, Luleå
Polis beordras till en bensinstation i Innerstaden där en man blivit av med pengar. Mannen har stött ihop med några personer och upptäcker senare att pengar saknas. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

02:22 Rattfylleri, Piteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Piteå. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för rattfylleri.

02:53 Rån, Haparanda
Polis beordras till Haparanda centrum med anledning av ett rån. En kvinna anmäler att hon blivit hotad med ett tillhygge av en okänd gärningsman som tilltvingat sig pengar. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande rån.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Mest läst av andra