Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Gällivare, Jävre, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Luleå, Gällivare, Jävre, Norrbottens län

Tio personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:48 Misshandel, Luleå
En patrull beordras till en krog i centrala Luleå med anledning av en misshandel. En person, en kvinna i 35-årsåldern, misstänks ha misshandlat en annan kvinna, i 55-årsåldern. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande misshandel samt motanmälan.

04:09 Skadegörelse, Gällivare
Samtal inkommer från en person angående en skadegörelse. En patrull åker till aktuell adress i centrala Gällivare där ett fönster är trasigt. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande skadegörelse.

04:52 Rattfylleri, Gällivare
En patrull stoppar och kontrollerar en förare av en personbil i trakten av Karhakka. Misstanke om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av alkohol uppstår och han tas med för provtagning. Körkortet omhändertas och en anmälan gällande rattfylleri upprättas.

05:49 Trafikolycka, Piteå
Ett samtal inkommer om en singelolycka på E4 vid Jävre. Det är en förbipasserande som ringer. En patrull har varit på plats, men inga personer var kvar vid olycksplatsen. Bilen står ej trafikfarligt. Den märks upp med polisband, varningsblinkers och varningstriangel. En anmälan om trafikolycka upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Mest läst av andra