Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Piteå, Hamngatan, Haparanda, Marielund, Luleå Kommun, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Polisen rapporterar om nattens händelser inklusive misshandel i Piteå och stöld i Haparanda

Piteå, Hamngatan, Haparanda, Marielund, Luleå Kommun, Norrbottens län

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:24 Misshandel, Piteå
Polis åker till centrala Piteå med anledning av uppgifter om bråk på Hamngatan. Två tonåringar anträffas, de är målsägande och det tas upp anmälan gällande ringa misshandel och försök till misshandel. Inga misstänkta personer är kvar på plats. Tonåringarnas vårdnadshavare informeras.

01:26 Stöld, Haparanda
Polis åker till Marielund i Haparanda på grund av uppgifter om att det slangas diesel ur en lastbil och att personer sprungit från platsen. Polis fotodokumenterar på platsen och personer som passerar kontrolleras En anmälan gällande stöld upprättas.

Under natten grips en man i Luleå kommun misstänkt för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen, som är i 45-årsåldern, ska förhöras och åklagare kontaktas för att besluta om han ska anhållas eller inte. Det finns inga uppgifter om att kvinnan behövt uppsöka akutsjukvård.

Händelsekarta

Laddar karta...