Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbotten, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt lugnt norrbotten

Norrbotten, Norrbottens län

Natten har varit  lugn och det finns inget att förmedla till media.

Uppdatering 07:24 av Maria Linné, kommunikatör:

Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

En viltolycka har inträffat i Gällivare under natten, inga personskador uppkom.

23:56 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Östra Kyrkallén. Föraren får en ordningsbot för att ha använt dimljus och halvljus samtidigt på bilen, en otillåten kombination.

00:30 Trafikbrott, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 Notviken. Föraren får en ordningsbot då bilens har en lykta baktill som är ur funktion.

02:33 Skadegörelse, Piteå
Polisen kontaktas angående en skadegörelse i Öjebyn. Okänd gärningsperson har slagit sönder en ruta på ett bostadshus. När polisen kommer till platsen finns inte personen/personerna kvar. Polisen håller förhör och upprättar en anmälan om skadegörelse.

04:17 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har haft en trafikkontroll på Garvaregatan/Parkgatan i Gällivare. Samtliga kontrollerade fordon och förare var utan anmärkning.

04:59 Trafikkontroll, Luleå
Polisen har haft en trafikkontroll på Södra hamnleden i Luleå. Samtliga kontrollerade fordon och förare var utan anmärkning.

05:20 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har haft en trafikkontroll på Cellulosavägen i Gällivare. Patrullen utfärdade fyra ordningsbot på grund av hastighetsöverträdelser.

Mest läst av andra