Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbotten, Luleå, Boden, Piteå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Norrbotten, ett urval av nattens polisverksamhet

Norrbotten, Luleå, Boden, Piteå, Norrbottens län

Kl 00:00-07:00, tre personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för bland annat våldsamt motstånd. Polisen har även kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Kl 00:29, Luleå

Bilist stoppad för kontroll. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika. Provtagning genomförs och anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott upprättas. Provsvar får senare visa om brott begåtts.

Kl 01:17, Boden

Någon form av bråk har inträffat på en adress. I samband med detta blir en ung man avlägsnad från platsen och en tonårspojke skjutsas hem till vårdnadshavare. 

Efter arbete på platsen upprättas anmälan gällande olaga hot samt våldsamt motstånd och försökt till våld mot tjänsteman.

Kl 03:03, Piteå

Polis beordras till en restaurang med anledning av bråk. Några personer uppges ha lämnat platsen.

Anmälan gällande misshandel och skadegörelse upprättas.

Kl 03:44, Piteå

Polis kontaktas gällande en krossad ruta till en bostad. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Kl 04:10, Luleå

Polis kontaktas gällande vinglig färd i trafiken. Aktuell bilist stoppas för kontroll en liten stund senare. Föraren blåser positivt i sållningsinstrumentet och misstanke om rattfylleri uppstår. Han får medfölja för provtagning. 

Mest läst av andra