Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbotten, Björkberget, Hakkas, Gällivare Kommun, Piteå Kommun, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Norrbotten, ett urval av nattens polisverksamhet.

Norrbotten, Björkberget, Hakkas, Gällivare Kommun, Piteå Kommun, Norrbottens län

22:11 Olaga intrång, Luleå
Under sen söndagskväll kontaktas polisen gällande olaga intrång i företagslokaler i centrum. En man ska ha gått in i lokalerna och tillgripit gods. Polisen påträffar en man som stämmer in på signalementet. Anmälan upprättas gällande olaga intrång och stöld.

23:27 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. En flygande inspektion utförs och ägaren får ett föreläggande om efterkontroll. Ordningsbot utfärdas då körriktningsvisaren inte är anordnad på föreskrivet sätt.

Övrigt: Under natten och morgonen har två viltolyckor/renpåkörningar inrapporterats till polisen. De inträffade på E10 Björkberget, Hakkas, Gällivare kommun samt vid Mohems caping i Piteå kommun. Inga personskador har rapporterats. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...