Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbotten, Kaunisjoensuu, Pajala Kommun, Storgatan, Haparanda, Svappavaara, Kiruna Kommun, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll

Norrbotten, resultat från trafikkontroller.

Norrbotten, Kaunisjoensuu, Pajala Kommun, Storgatan, Haparanda, Svappavaara, Kiruna Kommun, Norrbottens län

08:18 På länsväg 403 vid Kaunisjoensuu, Pajala kommun, blåser en förare positivt i polisens sållningsinstrument. Ytterligare provtagning utförs och förhör hålls. Anmälan gällande misstänkt rattfylleri ska upprättas.

08:19 På Storgatan i Haparanda centrum blåser 26 förare i polisens sållningsinstrument och alla är utan anmärkningar. En ordningsbot (böter) utfärdas på grund av att bilbälte inte används och en ordningsbot utfärdas på grund av att last ej var säkrad.

09:05 På riksväg 99 i Haparanda utfärdas en ordningsbot till en förare som kör med ett tillkopplat släp som har körförbud.

09:22 På E10 vid Svappavaara, Kiruna kommun, utfärdas en ordningsbot till en förare på grund av att ett tillkopplat släp har körförbud.

10:17 Vid en kontroll på Krannigatan i Haparanda blåser 22 förare i polisens sållningsinstrument och alla är utan anmärkningar. Två ordningsböter utfärdas på grund av att bilbälte inte används.

Händelsekarta

Laddar karta...