Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsgatan, Markbacken, Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Kontroll person/fordon Polispatruller har skickats till Örnsköldsgatan i Markbacken efter uppgifter om att det skulle finnas en skadad person där.

Örnsköldsgatan, Markbacken, Örebro, Örebro län

Det Cirkulerar också uppgifter om att det skulle ha varit skottlossning på platsen. Polispatrullerna jobbar just nu med att ta reda på vad som hänt. T.v. finns ingen ytterligare information om detta. Notisen kan komma att uppdateras.

Uppdatering 18:15.                                                                                                                                                 Händelsen är nu rubricerad som försök till mord i två fall. Såvitt känt har två personer skottskadats.

Uppdatering 21:00.                                                                                                                                                      De två skjutna männen är båda födda på 1990-talet, och kända av polisen i Örebro sedan tidigare. Utredningsarbetet går vidare med tekniska brottsplatsundersökningar och dörrknackning som kommer att inledas under kvällen.

Uppdatering 21:30.                                                                                                                                                       De båda skjutna männen rapporteras vara allvarligt skadade.

Mest läst av andra