Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning dag: Nattens händelser i polisområde Örebro inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning dag Nattens händelser i polisområde Örebro

Örebro, Norrby, Kumla, Lindesberg, Brickebacken, Örebro län

23.02 Örebro. Inbrott på skola på Norrby i Örebro. Larm om inbrott, på plats konstateras en sönderslagen dörr. Oklart om något stulits, anmälan skadegörelse.

23.55 Kumla. Stulen cykel påträffas hos två personer som kontrolleras i Kumla. Cykel tillgreps för en knapp vecka sedan. Återlämnad till ägaren. Personerna som kontrollerades misstänks för stöld alternativt häleri.

00.15 Lindesberg. Trafikbrott. Bil med otillräcklig belysning kontrolleras. Förare tilldelas ordningsbot för trasig fram- och baklykta.

02.27 Örebro. Personbilsförare kontrollerad i Brickebacken. Misstanke om rattfylleri, föraren, en man i fyrtiofemårsåldern medtagen för kroppsbesiktning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra