Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som polisen har hanterat. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som polisen har hanterat.

Karlskoga, Häsängen, Kumla, Örebro län

Stöld/Inbrott, Karlskoga kl. 23.35

Det har varit ett inbrott på en skola i Häsängen. Polisen har varit på plats och det visar sig att en eller flera okända personer har brutit sig in i skolan genom ett fönster. Platsen är avspärrad för att en brottsplatsundersökning ska bli gjord. Det är oklart vad som har blivit stulet och det finns ingen misstänkt.

Narkotikabrott, Kumla kl. 00.54

En kvinna är misstänkt för att ha använt narkotika i centrum. Vid kontroll visar kvinnan tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och hon får följa med för provtagning. Kvinnan, som är i 40-årsåldern, har dessutom en minde mängd misstänkt narkotika på sig.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat tre viltolyckor. Vi har också hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra