Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Kumla, Karlskoga, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Det har varit en lugn natt operativt i länet

Örebro, Kumla, Karlskoga, Örebro län

Skadegörelse, Örebro
01.02. Patrull upprättar en anmälan om skadegörelse med anledning av att okända gärningspersoner förstört flera dörrar i ett källarförråd. I nuläget finns ingen misstänkt. Händelsen inträffade i området Bromsplan.

Misshandel, Kumla
22.25. En man i 20-årsåldern blir misstänkt för misshandel efter att ha angripit en pojke i övre tonåren fysiskt. Pojken ska ha fått lättare skador och en del blodvite vid händelsen. Patrull har upprättat anmälan och hållit förhör.

Misshandel, Karlskoga
23.17. Larm inkommer från flera boende i Skrantahöjden om skrik och bråk mellan två personer utomhus. Patrullen åker till platsen och särar på parterna. Efter att ha skapat sig en lägesbild blir det en anmälan upprättad om misshandel. Misstänkt är en flicka i övre tonåren och målsägande är en kvinna i 35-årsåldern.

Patrullerna har upprättat en del trafikkontroller, genomfört kontroller av personer och fordon utan anmärkning samt hanterat inkomna samtal som inte har mynnat ut i någon anmälan eller åtgärd. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...