Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Ladugårdsängen, Rynninge, Kumla, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Ladugårdsängen, Rynninge, Kumla, Örebro län

Örebro

01.34: En patrull kallas till en lokal i Ladugårdsängen med anledning av att en person noterat hur någon tagit sig in innanför ett inhägnat område och in i en lokal. Inga personer kan anträffas men det upprättas en anmälan om stöld genom inbrott.

05.09: En anmälare upptäcker under morgonen att det var öppet in till dennes garage i Rynninge och två personer står då inne i garaget. Personerna lämnar och det är oklart om de fått med sig något från garaget. Ärendet rubriceras som stöld genom inbrott.

Kumla

02.06: Det upprättas en anmälan om misshandel efter samtal från en adress i Kumla där ett flertal personer befinner sig. En man i 25-årsåldern misstänks för att ha slagit och knuffat en kvinna i 30-årsåldern till marken.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.