Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Alingsås, Ulricehamn, Göteborg, Vasagatan, Tjörn, Södra Hamnen, Falköping, Verkstadsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Alingsås, Ulricehamn, Göteborg, Vasagatan, Tjörn, Södra Hamnen, Falköping, Verkstadsgatan, Västra Götalands län

02:01, Alingsås
Vi får in ett larm om ett inbrott på en ishall i centrala Alingsås. Två gärningspersoner är inne i byggnaden med pannlampor och rotar bland saker. Väktare och polis åker till platsen. De två personerna grips på plats misstänkta för stöld genom inbrott. Polis anträffar även stöldgods utanför byggnaden.

01:26 Ulricehamn, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på länsväg 1704. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

01:22 Göteborg, stöld
En man har blivit rånad på sin mobil vid Vasagatan. Enligt uppgift har tre personer börjat prata med mannen, varpå en av personerna tar hans telefon. Personerna har sedan försvunnit från platsen. Polis anträffar sedan en gärningsperson, som avlägsnas från platsen och är samtidigt misstänkt för grov stöld. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov.

01:07 Tjörn, misshandel
En man stoppar en patrull vid Södra hamnen. Mannen uppger att han har blivit misshandlad. Ingen gärningsperson kvar på platsen. Mannen vill bli körd till sjukhus och patrullen tar honom dit. Inga uppgifter om skadeläge. En anmälan om misshandel samt olaga hot är upprättad.

22:52 Falköping, misshandel
Vi får in larm via SOS om att en man har blivit misshandlad vid Verkstadsgatan. Enligt uppgift har det varit flera gärningspersoner involverade. Mannen ska bland annat ha blivit slagen med en sten. Gärningspersonerna har sedan lämnat i en bil. Ambulans och polis åker till platsen. En anmälan om misshandel är upprättad. Inga uppgifter om skadeläge eller att någon är förd till sjukhus.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...