Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Almby, Lindesberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Almby, Lindesberg, Örebro län

Örebro

23.31: Det kommer in samtal om bilar som åker runt i rondeller och spelar hög musik i Almby. Många ungdomar befinner sig vid platsen när patrull anländer och en man i 20-årsåldern blir bötfälld för offentlig urinering. En timme senare kommer det nya samtal om att det återigen spelas hög musik efter att patrullen lämnade. Samtliga a-traktorer och personbilar blir därför avvisade från platsen. 

23.43: En anmälan samt motanmälan om misshandel upprättas mellan två män i övre tonåren i centrala Örebro.

23.57: I centrala Örebro stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk.

01.05: Patrull kallas till centralstationen med anledning av att en man i 30-årsåldern blivit slagen i ansiktet av en för honom okänd gärningsperson. Mannen skjutsades till akuten för kontroll av sina skador. En anmälan om misshandel kommer att skrivas.

01.23: På E18 öster om Örebro inträffade en singelolycka med en personbil som krockade med en älg. Bilen hamnade i diket och de tre personer som färdades i bilen fick föras till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Lindesberg

00.07: En man i 50-årsåldern blir misstänkt för våldsamt motstånd i samband med att han omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). 

Mest läst av andra