Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Vivalla, Nora, Degerfors, Askersund, Kumla, Byrsta, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Vivalla, Nora, Degerfors, Askersund, Kumla, Byrsta, Örebro län

Örebro

23.42: I Vivalla stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

23.45: En patrull kallas till ett hotell i de västra delarna av Örebro med anledning av en person som ska ha betett sig stökigt. På plats anträffas en kvinna i 25-årsåldern som blir misstänkt för skadegörelse samt ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

Nora

01.43: En man i 30-årsåldern kontrolleras i centrala Nora och blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Degerfors

04.40: Det upprättas en anmälan om skadegörelse alternativt stöld efter att en moped som stått parkerad i Strömtopr börjat att brinna.

Askersund

02.50: I centrala Askersund kontrolleras en man i 30-årsåldern som blir misstänkt för narkotikabrott innehav och eget bruk.

Kumla

06.34: En singelolycka inträffar på E20 i Byrsta med en förare som kört av vägen och ner i diket. Patrull kontrollerar föraren som blåste negativt och denne behövde inte ambulansvård. Ägaren kunde själv ordna med bärgare och räddningstjänsten kunde lämna platsen strax innan 07.

Händelsekarta

Laddar karta...