Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Hultsfreds tätort i Hultsfreds kommun, Kalmar län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Gustavsviksvägen, Lindesberg, Karlskoga, Bohult, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Gustavsviksvägen, Lindesberg, Karlskoga, Bohult, Örebro län

Örebro

23.05: På Gustavsviksvägen stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en kvinna i 25-årsåldern, blir misstänkt för olovlig körning.

00.40: En kvinna i 35.årsåldern blir misstänkt för våld mot tjänsteman vid en nattklubb i centrala Örebro. 

02.29: Ett tidningsbud hör av sig till polisen med anledning av att några personer varit på postbilen när budet var inne i ett hus på Öster. De ska inte ha fått med sig något från bilen och det rubriceras som skadegörelse. 

Lindesberg

23.59: Polisen stoppar ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt brott mot knivlagen. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

Karlskoga

00.05: På E18 i Bohult stoppas ett fordon och föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning samt grovt drograttfylleri. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen. En kvinna i 30-årsåldern som färdades i bilen blir misstänkt för ringa narkotikabrott.

Händelsekarta

Laddar karta...