Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Sörby, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Natten har varit lugn i polisområde Örebro

Örebro, Sörby, Örebro län

Örebro, narkotikabrott
00.04: Polispatrull kontrollerar en man i anslutning till en livsmedelsbutik i Sörby i Örebro. Mannen uppträder påverkat varpå patrull genomför en visitation, misstänkt narkotika anträffas som tas i beslag. Anmälan narkotikabrott innehav upprättas.

Örebro, försök till stöld
02.48: larm ljuder från en butik i centrala Örebro. I övervakningskamera ses en gärningsperson när denne försöker att tillgripa en av varorna som finns i butiken, en ruta är krossad där gärningsperson tagit sig in i butiken. Polispatruller söker i området utan att anträffa gärningsmannen. Anmälan försök till stöld upprättas då det inte går att styrka att någon vara är stulen.

Örebro, misshandel
03.12: Man i 25-årsåldern grips efter att han misshandlat en kvinna, inomhus, som han har en relation med, brottsplatsen är de södra delarna av Örebro. Målsäganden sökt sjukvård men skadebilden är okänd.

Natten har haft ett normalt inflöde av ärende för en natt mot måndag i februari. Polispatruller har ägnat sig åt rutinuppdrag så som person samt fordonskontroller. Det har hanterats ärende med psykisk ohälsa. Det har även inkommit och hanterats två viltolyckor.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.