Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Lindesbergs Kommun, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Örebro

Örebro, Lindesbergs Kommun, Örebro län

Örebro, narkotikabrott
01.04: Polispatrull kontrollera en man i 20-årsåldern, mannen påvisar tydliga tecken på att var påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Örebro, rattfylleri
01.06: Manlig bilist stoppas i centrala Örebro. Föraren är i 40-årsåldern och är uppenbart påverkad av narkotika. Misstänkt narkotika anträffas också vid visitation. Mannen medtas för provtagning, analys av provtagningen och beslaget får utvisa om misstankar kvarstår. Man misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott, innehav samt bruk. Fordonsnycklarna omhändertagna enligt polislagen, detta för att förhindra fortsatt misstänkt brottslig färd.

Lindesbergs kommun, utpressning
02.06: En yngling under 18 år har kontakt med vad han tror är en kvinna på en socialplattform på internet. Mannen skickar avklädda bilder till kvinnan, efter en stund börjar personen som ynglingen trodde vara en kvinna att förmå ynglingen att betala pengar för att bilderna inte ska publiceras. Ynglingen blir också uppringd av en engelskspråkig person. Anmälan utpressning är upprättad. Vårdnadshavare är informerade.

Händelsekarta

Laddar karta...