Karta som med röd fyrkant ramar in Nora, Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av händelser som inträffat i polisområde Örebro under natten

Nora, Örebro, Örebro län

Örebro
23.00: En man i 35-årsålder misstänks för narkotikabrott innehav samt brott mot knivlagen efter kontroll.
Ljusnarsberg

23.02: En kvinna uppger att hon blivit misshandlad av en man i 60-årsåldern. Omständigheter kring misshandeln är oklara. Det saknas uppgifter om skadebild på målsäganden. Ingen är frihetsberövad i ärendet.

Nora
01.05: En man i 18-årsåldern misstänks för narkotikabrott innehav efter polispatrull genomfört husrannsakan efter tips. Mannen är inte frihetsberövad i ärendet. Beslag kommer analyseras på NFC, nationellt forensiskt center.

Örebro
02.02: En anmälare hör hur en ruta, i en port, på en adress på öster i Örebro krossas. Polispatrull beordras till platsen för att söka gärningsperson. Ingen person anträffas som kan misstänkas för skadegörelsen, polispatrullen skriven anmälan skadegörelse utan misstänkt.

03.07: En man i 25-årsåldern utsätts för en misshandel i centrala Örebro. Målsäganden tvingas söka sjukvård. Det saknas för tillfället gärningsperson men misshandeln har inträffat utomhus och eventuellt har händelsen iakttagits av vittnen. Utredning pågår, anmälan misshandel är upprättad.

Patruller har i övrigt ägnat sig åt trygghetsskapande arbete i centrum, det har även kontrollerats ett flertal bilister och fordon.

Mest läst av andra