Karta som visar ungefär var händelsen Stöld/inbrott: Polisen har, efter spårning med hundpatrull, gripit en man i 45-årsåldern efter att han brutit sig in i ett företag i Norra Via i Kumla. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Polisen har, efter spårning med hundpatrull, gripit en man i 45-årsåldern efter att han brutit sig in i ett företag i Norra Via i Kumla.

Kumla, Örebro län

Polisen larmades till platsen av ett väktarbolag efter att inbrottslarmet utlösts kl 01.47. Då polis och väktare kom till platsen kunde man konstatera att ett fönster till företaget var uppbrutet och att ett flrtal dörra inne i lokalerna brutits upp. 

Polisen påbörjade spårning med hundpatrull som konstaterade att spåret ledde till ett hål i staketet som omgärdade företaget. Därefter ledde spåret vidare till en man som gömt sig i närområdet. Han greps misstänkt för inbrottsstöld och anhölls senare under natten efter beslut av åklagare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra