Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vidingsjö, Trädgårdstorget, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Försvunna barn kunde hittas snabbt.

Vidingsjö, Trädgårdstorget, Linköping, Östergötlands län

Under eftermiddagen har polisen hanterat två fall av försvunna barn i Linköping. Barnen anträffades i båda fallen välbehållna utomhus.

12:40 Polisen kontaktades av en skola i Vidingsjö där två pojkar, 6 och 7 år gamla, hade försvunnit under en utevistelse. Flera patruller skickades till platsen för att söka efter barnen.
14:04 En av barnens släktingar hittade dem lekandes på en lekplats inte långt från skolan. Polisen mötte upp dem för att säkerställa att de mådde bra, vilket de gjorde. Barnen skjutsades hem till sina föräldrar. 
 
14:17 En 5-årig pojke försvann efter en promenad hem från förskolan i Ryd. Pojken försvann ur förälderns uppsikt precis när de kommit hem. Poliser larmades till platsen och man började söka efter pojken.
14.51 Polisen kontaktades av en kvinna som påträffat den 5-åriga pojken på Trädgårdstorget. Polis mötte upp för att säkerställa att han mådde bra, vilket han gjorde, och skjutsade hem 5-åringen till sina föräldrar.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra