Misshandel, grov En person utsatt för grov misshandel i Skäggetorp.

Skäggetorp, Skäggetorps Centrum, Linköping, Östergötlands län

18.37 SOS-larm till polisen om att en person ska ha fått blödande sårskador i närheten av Skäggetorps centrum i Linköping.

Polisen åkte till platsen med flera patruller och det visade sig att en man i 20-årsåldern tidigare, oklart när, ska ha varit i bråk och i samband med kan han ha ådragit sig sårskador.

Polisen har påbörjat en utredning om grov misshandel alternativt försök till mord. Det är oklart var brottet kan ha inträffat och med anledning av det har ett stort område vid Skäggetorps centrum spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. Kriminaltekniker är på väg till platsen för att säkra spår.

Den drabbade har förts till sjukhus med ambulans och skadeläget är oklart.

Polisen arbetar nu med att hålla förhör med personer som kan hjälpa polisen framåt i utredningen. Polisen tar gärna emot allmänhetens hjälp med tips eller annan information om vad det är som hänt under kvällen i närheten av Skäggetorps centrum. Tipsa polisen på plats eller via 114 14. 

21.30 det finns ännu ingen misstänkt person i utredningen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra