Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kråkrisvägen, Platensgatan, Motala, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök

Mordförsök i Motala.

Kråkrisvägen, Platensgatan, Motala, Östergötlands län

12.43 polisen fick samtal via SOS om att en person påträffats skadad i ett hus på Kråkrisvägen i Motala.

12.46 flera polispatruller beordrades till platsen.

12.49 polisen är framme på platsen och ett arbete påbörjas med att ta reda på vad som kan ha hänt.

12.52 en skadad man är påträffad och åker fram till platsen.

13.13 polisen har fått indikationer om en person som kan misstänkas ha koppling till händelsen. Uppgifter framkommer också om var han kan finnas. En polispatrull som söker efter mannen påträffar honom och griper honom nära Platensgatan. Det är en man i 25-årsåldern.

13.30 polisen har inlett en förundersökning med brottsrubriceringen försök till mord. Den drabbade är en man i 30-årsåldern. En förmodad brottsplats på Kråkrisvägen är avspärrad och där kommer en kriminalteknisk undersökning att genomföras. Polisen knackar dörr i bostadshusen på Kråkrisvägen för att om möjligt få kontakt med personer som kan hjälpa polisen i arbetet med att ta reda på vad som hänt.

Polisen söker alltså vittnesuppgifter från Kråkrisvägen under förmiddagen och lunchtid. Den som har uppgifter att lämna ombeds kontakta polisen på 114 14.

Frågor besvaras av polisens presstalesperson Thomas Agnevik på telefon 010-56 65 007

Polisen Östergötland

Händelsekarta

Laddar karta...